Drag me to hell

Såg den igår och ja.. den var ju speciell. Helt konstig. Började bra och höll på pissa på mig (hatar läskiga tanter!) men sen så blev den bara överdriven och konstig. I sckräckfilm brukar det alltid tyst-poff läskigt. men här var det poff tråkigt splatter-tyst. Den var helt okej på sina ställen men skulle blivit besviken om jag såg den på bio. Den va kort okcså, bara 1.39. Jag är mer för filmer som man knappt vågar titta på! 



Christine Brown är en ambitiös bankman. Allt i hennes liv går i rätt riktning just nu. Hon har en kille som älskar henne och hon om allt går som det ska kommer hon att utnämnas till biträdande avdelningschef. Bara hon vågar visa att hon är tillräckligt tuff, så är jobbet hennes.

Då den mystiska gamla damen, fru Ganush, uppsöker banken för att be om anstånd med ett förfallet lån, blir det Christines uppgift att fatta det svåra beslutet om anstånd ellerej. Christine vet vad hennes chef förväntar sig av henne, men nekar hon fru Ganush anstånd kommer damen att vräkas från sitt hem. Christine väljer sin karriär före sitt samvete. I sin förtvivlan och vrede förbannar den gamla damen henne att brinna i helvetet i allevighet.

Mycket snart tvingas Christine inse att fru Ganush förbannelse inte bara var tomt prat av en stollig tant, utan onda krafter verkar för att driva henne till bristningsgränsen och en evig förbannelse.


Det där var den läskigaste scenen av alla!

 
Lamia'n eller vad man säger ;)

Filmen får 3+ av 5!

//Marilyn Lautner Elfsö


Kommentarer
Postat av: Danielle Hansevall

Den blev fett löjlig när djävulen börjar dansa eller vad fan det är han gör när dom kallar på han :P

2010-01-07 @ 03:26:33
URL: http://lifeofdanni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0