*

Hej!
Började dagen med att försova mig, när klockan var kvart över 7 så var ju min hjärna kvart över 6 eftersom att det är sommartid nu, bara ordet är härligt. Snart är det sommar liksom! Menmen, kom till jobbet 20 i 8, åkte med Thomas idag. Vi åkte runt och kollade förbrukning och lite grejer. Sen så åkte vi tillbaka och åt lunch. Sen så fick jag sluta :)
Imorgon kommer Ernst så ska göra lite dator arbete imorgon -.-'
Alla i familjen sover utom jag och Leo, fast han är på dagis. Sitter i soffan med mammas nya bärbara, och med lilla Nea som sover vid mina fötter.
//Marre

Slutat nu!

:)
//Marre

Nytt och Fräscht!

Har gjort ett litet snabb jobb med designen... I lite härlig Kalifornisk Feeling. (Dock mkt Downtown!)


©
(Obs! du kan behöva uppdatera sidan om designen inte syns!)
//Marre

*

Hejsan!
Vaknade hemma hos E&J, slappade och sen åkte jag till stan. Köpte ett blått california mys-set, super mys. En ed hardy affisch och en los angeles tavla. Nu sitter jag och kollar på flygresor. Hittade en bra i november.. 6000:- tur-o-retur, Stockholm - Chicago - Los Angeles. Gud vad Jag vill dit! Ska fan börja spara så att man kanske kan åka dit någon gång. Har ju en eventuell resekompis också ;) Haha, men min största dröm är ju att åka till Los Angeles eller USA över huvud taget!
Men Dream On sis...
Nej.. nu ska jag surfa vidare! :)
Ha det bäst!
/Marre

Fredag

Hejhej!



Förlåt för att jag inte bloggat men har "inte haft tid", haha jo tjena lixom! ;) Menmen, denna vecka har vi praoat, även nästa vecka. Jag praoar på Dalkia, haha jag vet vad ni tänker.. "What?" haha men det är ett företag innom energi och driftteknik typ ;) Men det är jätte kul. Får följa med driftteknikerna på dagarna. Åker runt i botkyrka och fixar saker, min arbetskläder är ofc i byggare bob style! schtekigt värre. Men kan berätta om dagen nu!



Fredag!
Idag så väckte mamma mig kvart i 7. Shit tänkte jag eftersom att jag börjar 7. Men tur att det är ett stenkast till kontoret. Men gick upp och klädde på mig sen så gick jag. Kom dit typ 5 över 7. Ingen skada skedd! Åkte med Leffe på morgonen, åkte till Ahlsell och hämtade en pump, träffade även Larsa där. Men sen så åkte vi till Kavrnhagsskolan i Alby och installerade den. Sen så gick vi runt till alla fläktar och kollade så att dom startade. Sen så åkte vi och gjorde nått som jag inte kommer ihåg. Haha men sen så åkte vi till Solbo och käkade. Blev Thai/sushi resturang idag. Åt sushi såklart. Haha, jag blev lite mobbad av killarna. Jag som tycker jag är super på att äta med pinnar (a). Menmen sen efter lunch åkte lag med Larsa aka ungjäveln ;) haha men han är ju yngst av dom. Fixade en timer sen åkte vi till Alby Gård och hjälpte Leffe md en takfläkt som brunnit. Satt och slappade på taket. Schtekigt värre! Sen så åkte vi vidare och fixade lite små saker sen fick jag sluta så blev hem skjutsad. Sen här hemma har det inte hänt så mycket, Fredrik jobbar natt och Minea kräks hela tiden, men annars är läget sten coolt!
(där på hörnet satt jag och Larsa ;P)
XOXO

,

Hej!
Tänkte berätta om min lördag, Vaknade hos Emelie och Jennie, vi chillade lite och åt frukost sen åkte vi till stan. Köpte cheeseburgare och McFlurry och satte oss vid övergångsstället vid gina (vid Sergel fontänen). Vi skulle kolla om skejtaren var där och det var han. Han var inte där så länge men när vi skulle följa han så försvann han. Hahaha, besatta eller hur?
Men det var mycket folk på stan och det var ju så sjukt fint väder!
Stukade ju fingret i Onsdags och idag inne på Ohio så knäckte jag till det eller nått så har ont nu, har antagligen förvärrat läkningen eller nått. Men det är inte lika gul-svart-blått-rött längre!
Köpte en turkos tröja och en vit väska på Ohio också, sen så åkte vi hem i stort sett!
Men hade iaf en mysig stund där. I Tullinge så köpta jag Chai-te och naturgodis, Ramlade på gruset på vägen hem också så bet blev hål i byxorna och knät. haha. Sen så åkte vi på middag hos några kompisar på örnberget.
Kom hem, satt lite vid datan sen gick jag och la mig.
(ej bild från igår eftersom att "utforskaren" lackar k** bäver...)

// Marilyn "Isbjörn" Elfsö

,

Hejsan!
Är på super konstigt humör och har någon läskig känsla. Haha, ska inte skrämma er nu men tänkte bara skriva här lite. Har beställt byxorna och linnet från h&m nu!
Ni måste säga vad jag ska skriva om, ska börja skriva mer!

'


Förlåt för bajsig bloggning men får skylla på det stukade fingret jag har (a)
Hade det bäst idag med E&J, hittade världens snyggaste kille! :D♥
haha aja, tänkte egentligen bara slänga in en sommar outfit!



Detta ska jag köpa :D
OBS! Glömde en 3a på byxorna, dom kostar alltså 399!

//Isbjörnen

'

 

Hejsan!
Nu är det mesta av denna hemska måndag över. *håll tummarna för att mamma köpt sockerbitar* Haha, nej men började med syslöjd, röd hade friluftsdag så dom var borta. Schteekigt va?
Men sen var det lunch, såg ut som hund diarré. Haha, smakade inte som det men åt macka och sallad. Eftersom att Tobbe och Kajsa var borta så hade vi promenad och eget arbete. Gick till centrum och köpte 7up och snickers. Gottgott! Så gick vi tillbaka och jag gjorde en liten plansch till min schtekiga elvisp. Haha men redovisade ändå inte för jag ville inte. Haha sen efter att alla redovisat no'n så hade vi ännu mer eget arbeta. Jag gjorde inte så mycket. haha men så är det ibland! Sen gick jag hem till Twinies. Var där lite sen gick vi ner och köpte glass, köpte en ny magnum. Sen gick jag hem och nu ska jag äta dinner! :)
//Isbjörn

´

Hejsan! Idag är det ju söndag. Gillar inte söndagar då dom oftast är sega. Idag har jag bara suttit vid datan (gjorde tom uppsatsen där) och bakat kakor. Bakade choklate chip cookies. Super Gott! eller nja, haha dom blev lite mjuka och degiga. Haha bar ätas med dricka till. Menmen... Har varit soft idag ändå, bara suttit här och lyssnat på musik och pillat med mitt! Imorron är det skola. Dock inget jag längtar till då jag hatar måndags-schemat. Börjar med syslöjd, sen lunch (antagligen förra veckans rester typ), sen idrott och sen NO. Det kanske låter lite med bara tre lektioner men slöjden och NO'n är 2 timmar. Men Pelle är oftast på bra humör på Måndagarna så ibland händer det att vi får sluta vid två, och ibland tom ett! Skönt också att clinic-veckan är slut. Har inte gått på en enda haha. Men nästa vecka är det markarbete(?) på tisdagen och sen dressyrspecialen på onsdagen! Längtar nog inte dit då jag säkerligen kommer få en "lätt" häst som jag tycker är "svår", som typ falken eller nova. Usch och fy för att rida dom, tur att det finns andra som gillar dom då. Skulle gärna fortsätta på Nikita. Det gick ju så himla bra förra gången! Jaja, nu ska ni får fortsätta på eran antagligen "läsa bloggar" - runda! :)



//Isbjörnen

love you

Jag älskar dig så himla mycket att mitt hjärta nästan spricker så fort jag tänker på dig. Du är det absolut bästa som hänt mig, även om jag ibland ångrat mig, så är det trots allt du som fått mig på rätt väg igen. Alla minnen med dig är fina, det finns inga dåliga. Det är ju trots allt jag som gått brevid dig när alla andra vikit av. Snart 4 år, men kommer det ett 5e? Det är det som är det värsta, att jag aldrig vet. Men du kommer alltid finnas där även om vi får ett slut. Jag är dig evigt tacksam iallafall. För det du gett mig!
Jag älskar dig!
Jag älskar dig för mycket för att kunna göra det som kanske vore rätt..?



Tell me why - Jonas Brothers

Jag gillar det!

...

I krig och kärlek är allt tillåtet.



//Isbjörn

A's

hihi... måste flörta lite med mamma nu!
för nu ligger A's annons uppe igen och nu är han 10 000 kr billigare! :D
//Isbjörn

Egoisst javisst..?

Inget fel med att gilla sig själv va? :)

//Isbjörn

grekgrekgreken i grekland, de upp för greken där..!

GREEEEK!

Idag har varit en knäppis dag!
Haha nej men började med världens sämsta syslöjd, säger bara fuckfuckfuck på det. Sen var det lunch, helt okej mat, tog såndär tacopytt eller vad faan dom kallar det, fiskpinnar har ju lixom 5 olika namn typ (a)
Sen var det idrott, hade det schtekigt med Tiger :D
Sen var det No, vi fick gå hem. Så jag, Sara, Anja och Emelie drog till Centrum och köpte glass :D
För jag och Sara fick akut glass-sug :D
Haha, men sen så gick vi tillbaka, flummade lite med Tiger och Tessan, höhö.
Sen så hälsade vi på i syslöjden ;)
Sen åkte jag till Tumba och köpte Ben&Jerry's, köpte den nya smaken Fairly Nuts, den smakade suuper gott. Som caramel chew chew utan chew chew och mer nuts nuts! :D
(juste, Fina lilla Anton värkar ha fått ett nytt hem för annonsen är borta :'O)
//Isbjörn

Sköönaste! :D


Avril Lavigne - Alice

Trippin out
Spinning around
I'm underground
I fell down
Yeah I fell down

I'm freaking out, where am I now?
Upside down and I can't stop it now
Can't stop me now, oh oh

I, I'll get by
I, I'll survive
When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry

I found myself in Wonderland
Get back on my feet, on the ground
Is this real?
Is this pretend?
I'll take a stand until the end

I, I'll get by
I, I'll survive
When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry

I, I'll get by
I, I'll survive
When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, and I won't cry

Har inte skrivit på länge men nu är sportlovet slut, har väl varit helt okej, har varit på bio två gånger, sett alvin och gänget 2 och alice in wonderland 3D. (låten är den som spelas i eftertextarna på alice in wonderland!)

Live to Party


Love this song! :D♥
//marre

Daft Punk - Technologic


//marre

Ich bin halvt in love ;)

Satt och surfade på hästnet när min blick fångade en liten grå ponny, det var en 3årig korsningsponny efter den super fina ridponny hingsten Likstahöjdens Komet.



Typ: C -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 2007
Namn: Anton
Svensk ridponny e Likstahöjdens komet u Angeliqa IV

3årig valack med kanon psyke säljes av uppfödaren. Har haft en naturlig uppväxt i unghäst flock. Antons pappa är den svenska ridponnyn Likstahöjdens komet, som har många framgångsrika avkommor och som själv tävlar MSV hoppning, LA dressyr, vunnit debutant fältävlan och är en utmärkt körponny. Antons mamma är en renrasig welsh ponny som har varit rosett plockare i både hoppning och dressyr. Hon har ett hjärta av guld och ett underbart psyke, något som Anton har ärvt.
Inridning påbörjad av vuxen ryttare. Riden i alla gångarter i skog och ridhus. Van att ridas med och utan sällskap. Även riden en del av 14årig tjej utan problem. Genomsnäll ! Van att stå uppbunden vid skötsel. Regelbundet avmaskad, verkad, vaccinerad. Har pass och mätintyg (137,5cm) Går bra ihop med andra hästar. Van vid bilar och hundar. Står still i transporten. Säljes med sorg i hjärtat pga att tiden och kunskapen inte kommer räcka till för att utbilda honom vidare. Till bra hem !
Pris 30 000 kr


Blev helt kär! Här ska pluggas, haha ;)

//Marilyn Elfsö


ohno!

noo,
kom nyss på att Backpacker 3 kanske inte funkar på datan! :O:O
baajs!
skriver sen!
//marre

RSS 2.0