Veckoplanering

Måndag: Skola, Springa på kvällen.
Tisdag: Skola, omprov SO (fick G+ men ska höja!), Ridning
Onsdag: Skola, Springa
Torsdag: Skola, Stall, Springa?
Fredag: Skola, Stall
Lördag: Lida om fint väder?
Söndag: Följa med allsvenskan (?)

aww

titta vem som kommit hem!
Mr. 350D :D♥

Tävling..

hos http://lovicious.blogg.se om ett Dyón träns! :)

Hagbilder 30/5


Inga bilder får kopieras utan mitt tillstånd!

Donken & Stallet

Kom precis hem har varit på donken och i stallet, fotade Kask och Daytona mest. Men ska duscha nu så bilderna får ni när mamma lagt in dom på andra datan! :)

Random bild från ca 1 år sen :)

WASSSSSSSSSABI


haha

min lille bror är lite kul han...
Leo: (pekar på rapsfält) Asfalt!
Camilla: Nä leo, rapsfält.
Leo: RAPS FÄLT
alla i bilen: Bra leo!
Leo: (pekar på rapsfält) Asfalt!

Scapa vs Lamicell

vs.

Jag tycker scapa ;)

Just to remember


The annoying orange :)


Tisdag & Onsdag

Tisdag:
Red Saga, hade markarbete. Gick dåligt.
Onsdag:
Red Finaste pållen som finns! Red i dressyrsadeln, satt bra på henne. Hon var seg i början, så då tog jag ett spö, då blev det fart på henne. Hon rusade mycket men kudne endå arbeta trots farten (?) haha knäppis häst. Men sen så lugnade hon sig och blev fin. Eller fin var hon hela lektionen men då så slappnade hon av ordentligt och travade friskt men lågsamt, eller vad man ska säga, Men, är nöjd! :)

Dröm

Haha drömde en helt sjuk dröm igår natt,
Var i stallet och tävlade saga i hoppning, och så fick jag en rosa rosett och jag fick värsta ångesten för jag visste inte vilken plats jag kommit på, haha ja som ni hör. helt sjukt! Men det var en bra dröm iallafall :)
©Marilyn Elfsö 2009

:)

Jag måste ha sporrskydd till sporrarna eftersom att jag får märken på dom nya stövlarna, får se om det blir hööks idag ellerr så får väl mamma och jag åka dit någon dag! :)

Robot Unicorn Attack Song - Erasure - Always


Vill ha!

Detta vill ska jag ha!
Schabrak/Pad från John Whitaker
Limegrönt Scapa schabrak, gamla modellen
Limegrönt Swarovski pannband från Swarovski(?)

:(

Jag vill ha ett limegrönt scapa schabrak i gamla modellen...

Nyy design :)

(Miniatyr, bilden går att klicka upp!)


Ny Design!

Kommer nog fixa den mer kvalitets mässigt mendå måsta jag in på mammas dator!


Utvecklingar


bild 1-2 : September 2009, Detta är ungefär i samma veva och jag hade börjat rida henne ostadigt på tygeln i skritt.
Bild 3 : Julafton 2009, Då hade jag Utvecklats massor och red henne stadigt i skritt och traven började komma smått. (Inte bästa bilden, men hade ingen bättre!)
Bild 4: Nu i Maj 2010. Stadigt i skritt och trav och galoppen börjar komma! Båda jag och Ponnyn (!) har utvecklats enormt!

Dagens Ridning - Tisdag

Från när jag sist red henne..

Idag så valde jag mitten - hyfsat långt fram. Tog Nikita och det var några veckor sen jag red henne faktiskt. Men satte upp på en liten super pigg ponny som för det mesta sprang och ville inte alls arbeta. Vi red på ett "ruter ess" (på volterna) och skulle vända hästen runt konerna, men hästen skulle vara rak. Det gick väl helt okej. När vi gjorde det i galoppen så ville hon först inte alls vara rak för det är ju mycket jobbigare, och hon är svår att sätta ett steg eftersom att hon gärna bryter av men det är bara på med skänkeln. Sista gången vi gjorde det i galopp så gick det bra. Hon blev jätte rund och fin i slutet, Och gick jätte bra!

Ny kategori!

Har skapat en ny kategori som heter Dagens Ridpass.Ridningen

Kan skriva lite mer ingående om ridningen nu i veckan.

Tisdag:
Valde typ i mitten och det fanns ingen jag ville ha så tog Bönan. Har ju inte ridit han så mycket. Men ridningen gick väl helt okej, han eldade upp sig lite då och då och gjorde ett bönana skutt en gång. Dock tycker jag att han är lite jobbig för han lyssnar inte helt på föhållningar, varken hand elelr säta och han är ostadig på yttertygeln så man får inget ordentligt stöd. Men han är ju lite "speciell", haha.

Onsdag:
Idag var det dressyrspecial. Skulle haft Saga men Belle är ju cp så hon kunde inte gå terräng så hon och Saga bytte plats. Blev inte glad för jag gilalr inte henne. Vi fortsatte på skänkelvikningar och fyfan säger jag bara, man måste flytta henne med hjälp av spöt och eftersom att vi "bytte" håll i mitten så var jag tvungen att byta spö hand, och ja det gick ju bra i traven lixom eftersom att man måste trava henne i friskt tempo för hon har usla "gångartstempon", hon travar inte riktgit utan hackar sig fram, men red med sporrar så hon gick fram bra för skänkeln och det var lättare att hålla henne i ett bra tempo. När vi travade av så blev hon fin och höjde ryggen ordentligt, Lida sa att det var bra att rida henne så, alltså väldigt låg i formen och hög i ryggen för att hon inte har dom musklerna, så hon ska ridas ungefär på samma sätt som man rider unghästar. Men det gick väl ganska bra. Även om jag inte gillar henne.

Mr Bean.


Belle.☼☺

Train - Hey Soul Sister

Adam Lambert - Whataya want from me

John Mayer - Who Says

:-)

Tokponnyn igår :-)
Foto: Annelie Elfsö

.

you light up my life

Torsdag

Red Bönan i Tisdags och Belle igår. Kul!
Idag så tog jag E&J 08.33 tåget från Tullinge, köpte grejer på Ica och sen åkte vi vidare till stallet. Vi stog i Cafeterian idag (Dressyren). Det var kul, Hann inte göra så mycket till Saga, förutom att Borsat och smörja tränset, Så var det ju majshow, Saga gick Stallvärdsnummret och Ponnycupnummret. Hon var väldigt vild på stallvärdarnas gymkahana, fast det var nog bara för att hon älskar det, det var i stora RH och med mycket folk på läktaren :)

Dröm

Haha drömde nått super wierd nu på morgonoen innan jag gick upp, Red nikita med pelhambett och deltatygel, och sen så hade jag hoppat av henne och då började victor dra iväg henne och då hade hon dubbeltygel och nån skrek neej eller nått för att han typ kunde skada henne i munnen eller nått ? haha helt sjukt ;)
Xoooo

Bilder.
Från Specialen. Rider ju nu på Onsdag och har inte lagt upp bildern så kan ju göra det nu. Mamma (eller Annelie Elfsö) har tagit bilderna!

Jag tycker inte att vi ska prata om varken stövelskaft, sits eller tygellängd...

hej.

hej. jag har tråkig. over and out.

Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love


William... stöövlar.. som fixar allt!

Har fastnat lite för dom här faktiskt. Grymt sköna och dom enda som passade mig! Men får inga för mamma, ska köpa begagnade stövlar nu medans jag växer och sen efter det ska jag få nya :D då borde dom ju sjunkit lite i pris också :D<3
Haha jag och Linda kommer vara så snygga då, hon i Tretorn Advance och jag i mina Veredus Guarnieri :D
Haha sne kommer vi till hjälmarna, haha GPA Och CO :D

Brigitte Bardot - Moi je joue

Låten i nya Dior reklamen :)

Marina & The Diamonds

Marina & The Diamonds - Hollywood Marina & The Diamonds - Girls

.

hahah oj...
det var länge jag hade den hästbloggen;) typ ett dygn. Men kände mig helt otaggad och hade även stavat fel i namnet så pallar inte...

1 maj

tänker itne be om ursäkt för den usla uppdateringen, sånt har jag inte tid med ;)
Hahah, nänä nu ska vi inte larva oss utan jag ska skriva lite om veckan. I måndags så var jag i skolan as usual, Sprang sen på kvällen. Ganska ointressant dag, (måste bero på att det var en måndag) på tisdagen så var jag i skolan sen åkte jag till stallet med jennie, emelie och elin. Becka henka till tumba sen så bytte hon buss till passie. Men vi köpte lite gott där och drog sen vidare till stallet. Skötte Saga lite, jag och jennie åkte hem innan ridningen för vi hade teori/ingen ridning typ. Sen på onsdagen så var det skola och stall. Fixade nästan allt till saga och sen red jag dressyr på henne. Gick super bra, litte jobbigt i gallopen på volter bara eftersom att hon galloperar för långsamt så jag måste vända över hela tiden, jävligt jobbig. lixom kan inte dom bakom byta plats istället? haha mamma fotade. Blev nog inga super bilder på mig (a). Men sen på torsdagen var det skola och stall. Fixade allt till saga, drog hem sen och gick ut och sprang. Det spö regnade, åskade och blixtrade under tiden jag sprang. Gos! På fredagen så var det skola och stall. Fixade allt till saga och hann hem till 5, fixade mig och sen drog jag till tullingeberg. Firade valborg med emelie, jennie, anja och ida. Träffade tessan, sara, randi och mattias också vid brasan. Vi hade det kul. Idag så har jag varit i stan med e&j. haha det var mysigt och nu väntar jag på att folket ska komma hem och säga åt mig att gå och lägga mig (a)
Godnatt!

RSS 2.0