Ich bin halvt in love ;)

Satt och surfade på hästnet när min blick fångade en liten grå ponny, det var en 3årig korsningsponny efter den super fina ridponny hingsten Likstahöjdens Komet.



Typ: C -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 2007
Namn: Anton
Svensk ridponny e Likstahöjdens komet u Angeliqa IV

3årig valack med kanon psyke säljes av uppfödaren. Har haft en naturlig uppväxt i unghäst flock. Antons pappa är den svenska ridponnyn Likstahöjdens komet, som har många framgångsrika avkommor och som själv tävlar MSV hoppning, LA dressyr, vunnit debutant fältävlan och är en utmärkt körponny. Antons mamma är en renrasig welsh ponny som har varit rosett plockare i både hoppning och dressyr. Hon har ett hjärta av guld och ett underbart psyke, något som Anton har ärvt.
Inridning påbörjad av vuxen ryttare. Riden i alla gångarter i skog och ridhus. Van att ridas med och utan sällskap. Även riden en del av 14årig tjej utan problem. Genomsnäll ! Van att stå uppbunden vid skötsel. Regelbundet avmaskad, verkad, vaccinerad. Har pass och mätintyg (137,5cm) Går bra ihop med andra hästar. Van vid bilar och hundar. Står still i transporten. Säljes med sorg i hjärtat pga att tiden och kunskapen inte kommer räcka till för att utbilda honom vidare. Till bra hem !
Pris 30 000 kr


Blev helt kär! Här ska pluggas, haha ;)

//Marilyn Elfsö


Kommentarer
Postat av: Erica

Förlåt men dom e så fina!! , hoppas det e okej att jag har dom :/<3

2010-03-02 @ 11:24:40
URL: http://sheilabest.blogg.se/
Postat av: angelica

DET GILLAR VI MARRE ! DIN HÄÄST OCH MIN :D OUF BÄSTA :D <3

2010-03-03 @ 00:46:17
URL: http://tyypangelicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0